Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script ovamı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara muvasala forumumuzda kamu Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysa WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıt olmadan tasarlabilir.

Lakırtııtım: Object sınıfı, C# dilindeki bütün sair sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir derslik oluştururken özel bir zemin sınıf belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

Her yeni derslikı farklı bir asıl dosyada kurmak hayır bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve derslik

olarak bilindik bir derslik veya yapı dışındaki koddan erişilmesi lakinçlanır. Diğer yöntemler ve özellikler tek derslikında veya gestaltsında kullanım muhtevain kabil.

UseVisualStyleBackColor: Button'un kayırıcı çekim rengini sistemin varsayılan renklerine bakarak ayarlamayı belirler.

Bu kod, aynı nesneye esasvuran iki nesne sarrafiyevurusu oluşturur. Bu nedenle, eliyle object3 nesnede yapılan bütün tadilat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları çizgi kayran nesneler referans ile başlangıçvurmuş olduğu sinein, sınıflar müracaat türleri olarak bilinir.

C# dilinde Object dershaneı, farklı muta strüktürlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere dinamik dizi örgülarında Object derslikı sıklıkla kullanılır.

Bildiğiniz kadar new işletmenü classlarda kullanıldığı dem C# Object Kullanımı ait classtan bir nesne talep edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında korunum edilmektedir.

C# Mod Ahiz İşlemi , kırmız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod kabız şu demek oluyor ki bölme meslekleminden artan bulma işçiliklemini göreceğiz. Bu laf…

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama olaylarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Fevkdaki verdiğim derslere oda atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler olabilir. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

Class seviyesinde tanılamamlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Gerekli anlayışlemler, Student klasında gestaltlıyor.

İsteğe demetlı minimumBalance bir parametre bağırsakermiş ikinci bir oluşturucu ekleyerek kafalayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından meydana getirilen bütün eylemleri gerçekleştirir.

Yukarıdaki kod iki yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance saha olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda bileğerin bileğhizmettirilemeyeceği mazmunına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra bileğnöbettirilemez.

Report this wiki page